Hawkins, Coleman

At ease with Coleman Hawkins

Skivbolag: Prestige/OJC OJC20-181-2
Inspelningsår: 1960
Utgivningsår: Trol 1990-tal
Artnr: 522102

Coleman Hawkins ts, Tommy Flanagan p, Wendell Marshall b, Osie Johnson dr. I häftet Ron Eyres baksidestext från original-LPn.
8 spår; speltid ca 41 min.

  1. For you, for me, forevermore
  2. While we´re young
  3. Then I´ll be tired of you
  4. Mighty like a rose
  5. At dawning
  6. Trouble is a man
  7. Poor butterfly
  8. I´ll get by (As long as I have you)


Pris: 100 kr

Tillbaka Lägg i kundvagn